Bastuvärd ❤️

Vad kul att du vill vara bastuvärd!

Genom att öppna bastun för fler så bidrar vi till att sprida bastukultur till de som än inte hunnit få ett medlemskap i bastun, men som gärna vill värma sig hos oss.

Här följer information om vad du behöver tänka på när du bokar in dig på ett pass som bastuvärd:

🦦 Du bokar passet precis som vanligt. När två medlemmar har bokat in sig som bastuvärdar så öppnas passet för allmänheten att boka. Då kan inga fler medlemmar boka in sig på passet.

🦦 Undvik i största möjliga mån att avboka detta pass.

🦦 Pass för allmänheten kan has samtidigt som du har en ordinarie bokning. Du kan alltså ha ett allmänhetens pass bokat och samtidigt boka ett ”vanligt bastupass”.

🦦 När du bokat in dig på ett pass som bastuvärd förväntas du vara på plats under hela passet. Möt den andra bastuvärden vid grinden fem minuter innan passet börjar.

🦦 Passet är gratis för dig som bastuvärd och som tack får du 100kr insatta på ditt bastukonto som du kan använda när du bastar hos oss framöver.

🦦 Som bastuvärdar bestämmer ni bastun. Ni är där för att visa hur vi använder bastun och ser till att alla sköter sig. Det betyder också att ni har rätt att säga till de som stör och om ni känner att det behövs får ni även be någon lämna passet.

🦦 Du kommer att få ett mail när du bokar på ett allmänhetens pass, där vi beskriver vad du kan tänka på praktiskt, så som att hälsa besökarna välkomna och sådant.

🦦 Tack för att du är med och sprider bastukultur! ❤️